XpertHR kennisbank

Antwoorden op uw HR vraagstukken vindt u gemakkelijk zelf op dé HR kennisbank.

Van Gelderen en Reed Business Media

Een gouden combinatie

De samenwerking tussen arbeidsrechtspecialist Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en uitgever Reed Business Media staat garant voor professionaliteit en een hoogwaardige kwaliteit.

Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten

Van Gelderen Advocaten is een gerenommeerde arbeidsrechtspecialist. De medewerkers van Van Gelderen spreken regelmatig op seminars, cursussen en opleidingen over arbeidsrechtelijke onderwerpen. Verder wordt het kantoor door diverse media regelmatig gevraagd om arbeidsrechtelijk commentaar.

Als u contact opneemt met Van Gelderen Advocaten weet u één ding zeker: alle medewerkers houden zich alleen maar bezig met arbeidsrecht. Of het nu gaat om een individueel ontslag, een wijziging van arbeidsvoorwaarden of een omvangrijke reorganisatie.

Reed Business Information

XpertHR is onderdeel van Reed Business Information. Reed Business Information levert informatie en data oplossingen voor professionals wereldwijd. Onze sterke wereldwijde merken hebben markt leidende posities in veel verschillende branches en markten waaronder het bankwezen, de landbouwsector, petrochemie en luchtvaart. We helpen onze klanten elke dag weer de juiste strategische beslissingen te nemen. Reed Business Information is onderdeel van RELX Group, een wereldwijd toonaangevende leverancier van informatie en analytics voor professionele en zakelijke klanten in verschillende markten. Voor meer informatie: www.reedbusiness.com.

XpertHR is niet alleen in Nederland de kennispartner voor HR Professionals, maar ook in Groot Brittannië en in de Verenigde Staten.